Markiezen

Markiezen

Mensen van hedendaags kiezen nu meer voor markiezen. Ze bieden de perfecte bescherming tegen zon, warmte en regen. Deze zonwering heeft gesloten zijkanten waarmee hij zelfs zon vanaf de zijkanten kan weren, zo heeft u geen enkel last van invallende zon. En de prijs verschilt uiteraard per zonwering maar de markiezen vallen niet veel duurder dan bijvoorbeeld een uitvalscherm van dezelfde meting en kwaliteit. Als u kiest voor aluminium markiezen dan hoeft u bij deze minder onderhoud te plegen.

De markiezen van deze tijd kunnen met gemak de winter doorstaan, ze zijn vaak in hout en aluminium frame verkrijgbaar. Tevens zijn de houten, aluminium kap en het doek volledig gedekt tegen de Nederlandse winter. Er is een grote diversiteit van kleuren beschikbaar, zo kunt gemakkelijk de kleur zoeken die het beste bij u en uw woning past. Ze zijn er in effen kleuren en streepmotieven. De doeken zijn van een uitstekende kwaliteit, duurzaam en zijn goed tegen vocht. Daarnaast zijn ze schimmelbestendig en van een vuilafstotend materiaal.

Wij zorgen zelfs voor de onderhoud en installeren uw markiezen graag voor u, zodat u snel ervan kunt genieten. Wilt u zelf de markiezen komen bewonderen dat kan in onze showroom in Hoorn.